SortimentsoversigtSortimentsoversigt

Sortiment

Stryhns Gruppen AS - Foodservice

Den danske mad har sin helt egen plads i Danskernes hjerte. Gode traditioner og historie har lagt grundlaget for den måde vi spiser på i dag. Med sin lange historie er navnet Stryhns nærmest blevet en institution i dansk fødevareproduktion. Nu er Stryhns blevet til Stryhns Gruppen og kan tilbyde en hel portefølje af de produkter og mærker, som danskerne elsker, når der skal god mad på bordet.
Vi producerer og markedsfører mærkerne Stryhn’s leverpostej, Jensens Køkken, Graasten og K-Salat dressinger, remoulader og dressinger samt Langelænder pølser.
Alle mærker med en lang tradition for høj ensartet kvalitet, god smag og ikke mindst en madglæde, der i generationer har gjort os til en del af danskernes hverdag.
Med Stryhns Gruppen Foodservice er vi gået skridtet videre. Vi tilbyder alle de kendte produkter i foodservice-venlige emballager og mængder, der passer til køkkener
i alle størrelser. Så er det endnu nemmere at sætte den gode smag på bordet.

Siden 2008 har Stryhns AS været en del af den familiejet norske koncern, Agra, der er en af Skandinaviens største brand-baserede fødevarevirksomheder med fabrikker i Norge, Sverige og Danmark.

PølserPølser

LeverpostejLeverpostej

KondimenterKondimenter

PålægssalaterPålægssalater

MiddagssalaterMiddagssalater

Topping Salater / SpreadTopping Salater / Spread

SaucerSaucer